Download hieronder gratis het E-book "Geldwijzer"!


VIP Traject op maat

2 dagdelen van twee en een half uur
Skype-inzichtsessie

VIP-TRAJECT OP MAAT

Je hebt heel wat in je mars. Je bent bijzonder in wat je doet, in wie je bent en waar je voor staat. Dat alles maakt jou uniek, als ondernemer én als mens. Waar het alleen nog op neerkomt, is dat je helder krijgt hoe jij je onderscheidt. Voor je klanten, maar óók voor jezelf. Want alleen dan kun je op weg richting jouw gedroomde onderneming, omzet of klantenkring.

Tijdens jouw VIP-traject op maat gaan we serieus aan het werk. Dat doen we verspreid over twee dagdelen, naast een Skype-sessie van zo’n anderhalf uur. We werken aan een plan van aanpak en gaan op zoek naar de mens achter de ondernemer. Niet zweverig, wel heel concreet. We gaan voor focus, voor richting, voor praktische handvatten waarmee je direct aan de slag kunt. Ook houd ik je een spiegel voor. Maar schrik niet, die spiegel laat ons vooral zien hoe het er nu mee staat. Zodat we weten waar we voor de nabije toekomst aan mogen werken. Wat denk je ervan, ga je mee?

JA, IK WIL MEER WETEN!
vip-aanbod

Wat andere ondernemers vinden van het VIP-traject op maat:

Customer Testimonails

Fijke combineert een gedegen kennis van zaken met de drive om dingen aan te pakken. Dat geeft mij enorm veel energie en de zin om stappen te zetten. Nu al verandert er veel in mijn mindset en gestelde doelen.

Merel Eveleens
Lifecoach

MELD JE AAN!