Download hieronder gratis het E-book "Geldwijzer"!

strategie

BOOST JE BUSINESS MET EEN STRATEGIESESSIE

Ervaren ondernemers weten dat ze nooit zijn uitgeleerd. Ook niet wanneer ze hun zaken op orde hebben en alles soepel verloopt. Sterker, juist door achterover te leunen komt de prikkeling voor het onbekende sneller om de hoek kijken. Groei en ontwikkeling, het besef dat zekerheid geen belemmering mag zijn voor het onbekende: een ondernemershart klopt sneller bij elke nieuwe kans.

Herkenbaar? Vraag me dan naar een strategiesessie. Ik stem die uiteraard af op jouw onderneming én jou als persoon. Maar ga er nu al gerust van uit dat je na afloop vooral plezier hebt om gedreven een nieuwe stap te zetten. En dat je weet welke keuzes je moet maken om jouw ambitie vorm te geven. Je ervaart meer lef. Meer daadkracht en authenticiteit. Zie een strategiesessie als een boost voor de ondernemer die toe is aan een iets nieuws maar nog niet precies weet wat. De rust en focus die jij zoekt, dát is wat we centraal stellen. Wat wordt jouw volgende stap?

JA, IK WIL MEER WETEN!

Strategiesessie

Een boost van anderhalf uur

Wat andere ondernemers vinden van de strategiesessie:

Testimonails

Fijke laat je nadenken en haar coaching voelt zo natuurlijk aan dat je zelf op de antwoorden uitkomt. Tijdens de sessie voelde ik dat ik leefde, omdat Fijke me begreep en me een nieuwe kant van mijn gedachten liet zien. Ik had het gevoel dat ik opties had in plaats van obstakels. Na de sessie voelde ik me 'nieuw, hoopvol en positief'

Mark Feijt Directeur Magicmarkt
Testimonails

Ik vond het strategiegesprek met Fijke erg waardevol. Niet alleen de zakelijke tips die ze gaf en waarmee ik meteen aan de slag kon, maar ook haar prettige manier van doorvragen en het aanvoelen van mijn blokkades. Na het gesprek ben ik aan de slag gegaan met haar tips en hier heb ik direct profijt van gehad. Ik kan een 1-op-1 strategiegesprek iedereen aanraden wanneer je even vast zit en snel weer door wilt.

Cindy Stal
Testimonails

Met haar enthousiasme en enorme hoeveelheid kennis daagt Fijke je uit om nog meer in beweging te komen. De strategiesessie resulteerde bij mij in een positievere mindset, meer actie en persoonlijke groei. Fijke is: professioneel, passie, puur en warm.

Massagepraktijk Dorien Hamelink
Testimonails

Met Fijke werken gaf mij echt een boost. Ik raakte weer geïnspireerd en mijn zelfvertrouwen groeide enorm. Daarna grote stappen kunnen maken!!

Sandra Versteijnen

MELD JE AAN!