Download hieronder gratis het E-book "Geldwijzer"!

Masterclass

Masterclass ‘Verander je business, verander jezelf’

Jouw route naar succes is uitdagend. Maar is dat nou juist niet wat je erin aantrekt? Succes word je niet zomaar toegeworpen, daar moet je wat voor doen. Misschien ben je al een eind op weg. En vraag je je vooral af hoe je die koers vasthoudt. Want succesvol worden is één ding, het ook blijven is een heel ander verhaal.

In een Masterclass van anderhalf uur geef ik je tips en advies bij jouw route naar succes. Ik vertel je hoe je vaste patronen in je gedrag kunt doorbreken en zo toewerkt naar een andere mindset. Ook kijken we kritisch naar jouw overtuigingen. Want wie zegt dat die de juiste zijn? Je kunt meer dan je denkt. Veel meer. En dat laat ik je ontdekken, met praktische oefeningen en tips.

JA, IK MELD ME AAN VOOR DE MASTERCLASS!

Masterclass ‘Verander je business, verander jezelf’

Wat andere ondernemers vinden van Fijke's Masterclass:

Customer Testimonails

Tijdens mijn aanwezigheid bij de lezing van Fijke viel mij vooral op dat zij daar sterk en rustig staat. Op deze manier brengt ze haar boodschap krachtig over. Het onderdeel over kansen zien en benutten heeft mij het meeste verrijkt.

Jael Nouhet
Natuurpedagoog
Customer Testimonails

Fijke's interactieve lezing gaf mij een boost aan zelfvertrouwen. Haar zienswijze en kunde ondersteunen mij in mijn leerproces bij mezelf te blijven. Ik heb geleerd mezelf serieus te nemen en ik durf nu keuzes te maken, die écht bij mij passen.

Ella Breuring
Accountmanager
Customer Testimonails

Doortastend, inlevend en direct. Door deze aanpak van Fijke wordt vrij snel duidelijk wat echt belangrijk is. Dit helpt mij bij het maken van keuzes en het bepalen van vervolgstappen in mijn bedrijf. Deze momenten van helicopterview zijn belangrijk voor de duurzaamheid van een bedrijf op lange termijn.

Mark Wouters
Architect

MELD JE AAN!