Download hieronder gratis het E-book "Geldwijzer"!

halfjaarprogramma

KLAAR VOOR DE STAP

Je bent op weg. Net gestart met je onderneming, of al langer aan de slag. Je pakt zaken aan, bent goed in wat je doet maar hebt ook het gevoel dat je maar niet verder komt. Je mist focus. En daardoor ook de route op weg naar jouw gedroomde onderneming, carrièreswitch of balans met privé. Verwarrend, zo weet ik uit eigen ervaring. Ruis geeft onrust. Maar omdat ik zelf ook op zo’n kruispunt heb gestaan, weet ik hoe ik daarna de juiste richting op ben gegaan. En die kennis deel ik graag met je, in een dynamisch en exclusief traject van zes maanden.

Tijdens mijn halfjaarprogramma gaan we elke maand anderhalf uur om tafel. We praten over de mens achter de ondernemer, gaan op zoek naar blokkades en werken aan een concreet actieplan. Na elk gesprek heb jij voldoende input waarmee je concreet aan de slag kunt, waarna we tijdens een volgend gesprek jouw stappen evalueren. Ook spreken we elkaar tussentijds vier keer via Skype. En dat alles in het teken van de grote verandering. Want dat is waar we voor gaan. Klaar voor de stap staat gelijk aan klaar voor een heel nieuwe koers. Neem jij het roer in handen?

JA, IK WIL MEER WETEN!

Half jaar programma

Half jaar lang 6 consulten van anderhalf uur
4 Skype consulten van 1 uur

Wat andere ondernemers vinden van het halfjaarprogramma:

Customer Testimonails

Met Fijke als business coach zet je grote stappen, maak je een versnelde ontwikkeling door en ga je buiten de lijntjes denken en nog beangrijker: doen! Start before you're ready is haar motto, Fijke begeleidt me op een fijne, down to earth manier die ik als erg plezierig ervaar!

Maike Maessen
Customer Testimonails

Door Fijke ben ik commercieel sterker geworden en is mijn zelfvertrouwen gegroeid, waardoor ik me durf te presenteren in de media.

Floor Warmerdam
Customer Testimonails

Ik maak het niet vaak mee dat iemand de vinger exact op de juiste plek legt. In twee uur tijd bespreken Fijke en ik zóveel dat het daarna lijkt alsof we een week aan teambuilding hebben gedaan. De sterk stijgende lijn die ik zakelijk en privé doorloop dank ik voor een groot deel aan de hulp van Fijke. Als ondernemer sta je vaak alleen aan het roer en is het essentieel om geregeld te sparren en te achterhalen of je de juiste route bewandelt. Dankzij de consulten van Fijke krijg ik maximale zelfreflectie, heb ik weer een helikopterview en ga ik vol enthousiasme de volgende fase in.

Chris Fokker
Winnaar startertrofee 2014/ 2e BOV Trofee jr.2014
Undici voor keukens
Customer Testimonails

Als professional werk ik nu 28 jaar bij Fujifilm. Aanvullend heb ik mijn diploma 2de graads wiskunde gehaald. Fijke heeft me in die periode van transitie begeleid. Ze geeft gedegen feedback, heeft een goed analytisch vermogen en heeft een positief kritische blik. Hierdoor heb ik geleerd hoe ik mijn plannen gerichter kan aanpakken, hoe de juiste koers te bepalen en een vertaalslag te maken naar de praktijk. Dit heeft geresulteerd in mijn diploma (cum laude).

Hans Dingemans Senior project ingenieur bij Fujifilm / wiskundedocent

MELD JE AAN!