Download hieronder gratis het E-book "Geldwijzer"!

groepstraject

GA MET EEN KORT GROEPSTRAJECT VOOR FOCUS

Ieder mens is uniek. Ook jij. Maar hoe onderscheid jij je van de rest? Hoe laat je zien dat klanten juist bij jou moeten zijn? En minstens zo belangrijk: hoe zorg je ervoor dat je naast onderscheidend vooral bij jezelf blijft? Aan een verhaal dat niet klopt heeft niemand iets. Wel aan een persoon die authentiek is en zich écht durft te laten zien.

Schrijf je in voor een kort groepstraject en ontdek wat jou tot die unieke ondernemer maakt. Juist in een kleine groep van maximaal zes personen zorgt die zoektocht voor veel inspiratie, kennisdeling én herkenning. Keuzes maken, angsten overwinnen, klanten werven en aan je binden: we hebben er allemaal mee te maken. Hoe fijn is het dan wanneer je daar samen met anderen werk van kunt maken? Ik neem jullie mee langs een uitdagend traject, vol tips en praktische handvatten. Na afloop heb jij een plan van aanpak, volop focus en weet je waar jij voor moet gaan.

JA, IK WIL MEER WETEN!

Kort groepstraject

Maximaal 6 deelnemers
4 van elk anderhalf uur


Loon op Zand

Dinsdag 25 april van 10:00-11:30
Dinsdag 2 mei van 10:00-11:30
Dinsdag 9 mei van 10:00-11:30
Dinsdag 16 mei van 10:00-11:30
VOL=VOL

Wat andere ondernemers vinden van het VIP-traject op maat:

Customer Testimonails

Fijke combineert een gedegen kennis van zaken met de drive om dingen aan te pakken. Dat geeft mij enorm veel energie en de zin om stappen te zetten. Nu al verandert er veel in mijn mindset en gestelde doelen.

Merel Eveleens
Lifecoach
Customer Testimonails

Ik heb het geluk gehad om Fijke écht te leren kennen tijdens het ontstaan van Dress for Success. Fijke is voor mij…. dans het leven! Ze is een mensenmens en helpt vanuit flow. Ik kan haar zeer zeker aanbevelen. Ze is een ongekend multitalent!

Ria Claessen Oprichtster Dress for Success

MELD JE AAN!