Download hieronder gratis het E-book "Geldwijzer"!

Algemene Verordening Gegevensbescherming

Hoe zat het bij jou? Ging je mee met de AVG-hype die in de afgelopen maanden ontstond of kon je bij jezelf blijven? In deze businessboost alles over de Algemene Verordening Gegevensbescherming onder het mom van 'no worries, no hurries'.

Read More
Blog Fijke 100%jezelf, hoe doe je dat?

100%jezelf, hoe doe je dat?

'Wees jezelf er zijn al genoeg anderen', met deze uitspraak wordt je vandaag de dag doodgegooid. Het komt dagelijks voorbij op onze tijdlijn op social media, maar ook tijdens coachingsessies en trainingen is 'ben jezelf dan komt het goed' een vaak terugkerend advies. Steeds meer ondernemers hebben 100% jezelf zijn dan ook hoog in het vaandel staan maar lopen hierbij tegen een aantal heikelpunten aan. In dit blog geef ik advies over de wijze waarop jij als ondernemer 100% jezelf kunt zijn, wat de voordelen hiervan zijn en hoe ik jou hierbij kan helpen.

Read More
Blog Fijke Wat je van Gordon kunt leren

Wat je van Gordon kunt leren

Hoe zou de wereld eruit zien als we oordeelvrij zouden leven? Zonder oordeel in het leven staan levert meer geluk en succes op want het maak je een prettiger mens in de omgang. En zeg nou zelf, iedereen wil liever met prettige, energieke mensen omgaan dan met negatievelingen. Oordeelvrij leven klinkt simpel, maar in de praktijk kan dat best weleens lastig zijn. Onbewust hebben we nou eenmaal snel een mening over anderen. In dit blog geef ik je daarom handvaten om oordeelvrij te leven en om met oordelen van anderen om te gaan.

Read More
Blog Fijke februari

Stel prioriteiten

Met de maand maart op de stoep worden de dagen langer en komt het voorjaar steeds dichterbij. Onder het mom van de welbekende voorjaarsschoonmaak waarin we massaal ons huis aan kant maken, scheppen we in plaats daarvan deze maand orden in het stellen van prioriteiten. Mocht je tijd over hebben dan is een combinatie van beide natuurlijk helemaal fijn! We bereiden ons voor op het voorjaar door krachtige keuzes te maken, te focussen en door te bepalen wat we wél en níet doen. Ik ga je hierbij helpen. In dit blog lees je hoe jij voorrang geeft aan de juiste zaken. Dingen die ervoor zorgen dat je winst maakt en dus succesvol onderneemt. Hetgeen waar het op zakelijk vlak onder aan de streep allemaal om draait.

Read More
Blog Fijke februari

Verander je business door jezelf te zijn

De korte maand februari, amper 28 dagen, valt weg bij de volle maanden januari en maart met 31 dagen. Minderwaardig is deze maand allerminst. Het is de maand met lekker veel licht. Niet meer ’s ochtends én ’s avonds in het donker reizen. Een maand met een eigen identiteit.

Read More
Blog november 1

Mijn koers, mijn jaar: 2018

Het is alweer 2018. Voor velen een breekpunt tussen oud en nieuw. Letterlijk en figuurlijk. De nieuwe koersen zijn bepaald. Wellicht ga je met je bedrijf door op de route die je had uitgestippeld of je gooit het roer compleet om. De kracht waarmee jij jouw ideeën voor de toekomst gaat verwezenlijken zijn in het begin altijd sterk. Dat merk je aan de vibes om je heen bij de start van een nieuw jaar, van een nieuwe koers of van een hele nieuwe onderneming. In dit blog lees je welke koers ik ga varen en hoe ik je kan helpen bij het bepalen van jouw koers.

Read More
Blog november 1

Bereid je voor op een nieuw ondernemersjaar

Vol gas geven, bochten maken, pitstops inlassen en op tijd remmen. Niet alleen voor Max Verstappen is deze werkwijze succesvol, ook wij ondernemers kunnen hier het nodige van opsteken. In dit blog lees je alles over de juiste balans zoeken en behouden in een gezonde onderneming en nodig ik je uit voor de concepttraining en Meet & Greet op vrijdag 26 januari 2018.

Read More
Blog oktober 1

Stap uit je comfortzone

In deze blog meer over de kracht van kwetsbaarheid, mijn eigen onzekerheden en alles over het fenomeen uit je comfortzone stappen. Om te groeien als mens en ondernemer en om je zelfvertrouwen een boost te geven. Goed nieuws, ik kan je daarbij helpen. Lees dus snel verder!

Read More
Ontdek het belang van spreeklef!

Ontdek het belang van spreeklef!

Weer gewend aan het normale ritme? Ik zit weer als vanouds in mijn werkflow. Zoals ik in mijn vorige blog vertelde werd ik in augustus geïnterviewd door Business & Bubbles en vertelde ik mijn verhaal in #GIRLBOSSVERTELT. Dit zette mij aan het denken over het lef om je verhaal te delen en je mening te geven.

Read More
Nieuwsbrief augustus 1

Ik heb de zomer in mijn bol, profiteer en leer.

'' Ik heb de zomer in mijn bol. Alle terrassen zijn weer vol. Het strand bezaait met mensen. Wat valt er nog te wensen. Voor mij begint nu echt de lol ''

Read More
Bedrijfsgroeispurt

Werk deze zomer vanuit je hangmat aan je bedrijfsgroeispurt

Over twee dagen begint de zomer officieel! Maar met de temperaturen van de afgelopen dagen konden we al een klein beetje wennen. Merk jij ook al dat je met iets meer tegenzin naar je werk gaat, omdat je eigenlijk het liefst op het strand of op het terras zit? Ergens word je weerhouden, omdat je toch de volgende stappen binnen je business wil zetten. Ik heb hiervoor dé oplossing.

Read More
Nieuwsbrief juni 2

Een leuke zomer én een bedrijfsgroei? Dat kan!

Momenteel word ik uitgedaagd om meer en meer mijn leiderschapsrol in te nemen. Mijn vriend zei een paar weken geleden tijdens een dagje aan zee: “wordt het niet eens tijd om je leiderschapspositie in te nemen? Mensen zitten op jouw kennis en expertise te wachten, jij kan mensen echt verder helpen. Iedereen zou moeten weten wat jij weet!”.

Read More
In 22 dagen succes met de Digital Xperience

In 22 dagen succes met de Digital Xperience

Hopelijk heb je een gezellige Pasen achter de rug. Na een fijn, extra lang, weekend te hebben gehad gaan we er weer met frisse moed tegenaan. Zo had ik vanochtend een ontzettend goed idee waardoor ik direct bruiste van de energie. Ik besloot meteen m'n moeder te bellen om mijn idee, om mijn expertise over succes vaker te delen, toe te lichten.

Read More
Finalist Freelancer of the Year Awards (FOTY)

Finalist Freelancer of the Year Awards

Als finalist voor de Freelancer of the Year Awards wil ik zoveel mogelijk punten verzamelen. Jij kan mij hierbij helpen. Voor een YouTube like krijg ik 5 punten en als mijn video gedeeld wordt via social media krijg ik er nog eens 10 punten bij. Bezorg jij mij deze kostbare 15 punten?

Read More

21 tips voor een succesvol(ler) bedrijf en een gelukkig(er) leven

Succes is een keuze en het is aan jou om die te maken. Het opbouwen van een succesvol bedrijf begint bij de basis en dus bij jezelf. Kijk naar wat écht bij jou past. Naar wie je bent en waar jij voor staat. Succes als basis werkt alleen als jij jezelf meeneemt naar een hoger level. Maandelijks help ik jou hierbij door twee tips met je te delen. In dit blog vind je alle tips verzameld terug; dit artikel zal de komende week dus ook steeds verder groeien.

Read More

Typische ondernemersmomentjes. Herkenbaar?!

We hebben in Nederland ongeveer 1,5 miljoen ondernemers. De diversiteit aan sectoren is groot maar tóch zijn er een aantal momentjes die werkelijk iedere ondernemer hoe dan ook herkent. Herken jij jezelf in één van de uitgelichte ondernemersmomentjes? Laat het mij weten via #ondernemersmomentje.

Read More

Een rijker leven, hoe krijg je dat?

Aan het eind van het jaar is het een goed moment om even terug te kijken en jezelf af te vragen of je op de goede weg bent. Een moment van bezinning, reflectie en het stellen van goede voornemens.

Read More

Klaar voor de start? Actie!

De jaarwisseling met oliebollen, een glas champagne en vuurwerk is verleden tijd. Maar geldt dit ook voor jouw goede voornemens? Het feit dat ik jou deze nieuwsbrief stuur geeft aan dat het met de mijne wel degelijk goed zit ;). Maar dat telt niet voor iedereen. Massaal wilden we wel meer gaan sporten, gezonder leven en minder geld uitgeven maar bij velen is dit plan al mislukt.

Read More

Terug- en vooruitblik

Aan het eind van het jaar is het een goed moment om even terug te kijken en jezelf af te vragen of je op de goede weg bent. Een moment van bezinning, reflectie en het stellen van goede voornemens.

Read More